Komfortos menyország (The Lovely Bones)

IMDB:  6.7/10  15,244 szavazat

Tartalom (Port.hu): Az Oscar-díjas Peter Jackson új filmje Alice Sebold komoly irodalmi elismerést arató bestsellere alapján készült. Egy fiatal lányról szól, akit meggyilkoltak, és most saját mennyországából tekint le a családjára, ahol mindenki a maga módján próbál megbirkózni a szörnyű tragédiával - és a gyilkosára, aki sokkal közelebb van a családhoz, mint azt bárki is sejtené.

Peter Jackson legújabb filmje, amit ha hiszitek ha nem, de megkönnyeztem. Filmet utoljára talán kis koromban, az Oroszlánkirályt nézve könnyeztem meg, de ez a film mindent vitt. Egyszerűen GYÖ-NYÖ-RŰ!!! Senkit se tévesszen meg az IMDB értékelés. Ezt a filmet látni kell! Nem tudok mit felróni... talán az effektek lehettek volna néhol szebbek, de engem az sem zavart igazán.

Értékelés: 10/10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmzabalok.blog.hu/api/trackback/id/tr431794131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása